eman


22 OKTOBER 2o11 , hari sabto , hari yang paleng gembire sekaly bagy aku . yeahh maksud aku hari paleng bahagie antare aku & DEA :) knpe erk ? neh yang nak story neh . aku hangoud besame dea .
acehh* seriously aku tak tipu . 1st to mcm tak caye jea yang aku nak kua ngan dea . tapi itu lhaa kenyataan nyerr . aku kua jugak ngan dea .
thats mean ini 1 kenyataan yang realiti .. bukan hayalan :)

aku gerak pegi bustop kol 12 sengah . hahai pegi saing ngan dea lhaa weyh ;D naseb time to tak ramai orang . dalam bas kite borak-2 dulu .. da borak-2 , tutt-2 da sampai CS . oke 1st things , ngat nak beli ticket muviee dulu auw . budd .........
tak tao knpe arie sabto to muviee bolee tutop pulak --' knpe erk ? aku tertanye-2 . pelik lhaa kan , sebab selalu nyer arie sabto ramai orang , takkan dea nak tutop . taknak duet kea ? hmm .. aku nak nengok cite AL - HIJAB  tak kesampaian lhaa . DEA cakap ' kite g minom dulu lhaa .. ' oke jugak to :) aku pon gerak g koteraye , konon-2 nak minom kat kebayan .

ehhhhhh ! asal koteraye tutop pulak neh ? pelikkkkkk ! kenape semue arie nehh nak tutop !! muvieee lhaa , koteraye lhaaa . last-2 dea ajak minom kat foodcourts jea . hmmmm , foodcourts pon foodcourts lhaa . janjie dapat minom , aku da hauss nehh ;)

okee sampai pon . penaddd ! tapi muke tetap senyum ;)
think a while :) nak dudok katt manee erkkkkk ? haaaa situ kosong , dudok sanee jum sayang ;)
dea turutkan :D
nak minom ape ? milo ais ea ? oke tunggu kejapp ..
dea lenyap dari pandangan aku n teros tinggalkan aku untok pegy order air ..
aku dudok sorang-2 at tempat aku to sambel membelek-2 camere CANON . hmm , bilee erkk nak amek gamba ngan dea ..? pas nengok muviee nanti lhaa . ( angan-2 terserlah )

tengah p.k-2 , dea pon sampai sambel menatang dulang yang berisikan air milo and teh o ais limau ..ouhh , suke teh o ais limau rupe nyer mamat nehh . bibir mengukirkan senyuman :) hahai . ape lagy , kiteorang pon maen bluetooth-2 gamba , dea amek gamba aku .. aku amek gamba dea ..
TIBEE-2 ~

 ( hati berkate ) :
'' betol kea ape yang aku nampak  kat blakang meje aku nehh ? aku salaa orang kodd . mayb pelanduk 2 serupe ? tapi tak mungkin ! sebab aku kenal GF dea . really itu dea ! ''
tekaan aku tepat . memang itu dea . aku tak silap lagy .
dea pon minom kat foodcourts jugak ? knpe dea musty nak adee ?
#kacau daun jea :/
beraleh pandangan kat sayang aku pulak :) epy jea dea dengan senyuman dea to ;)
suke nengok dea epy :*

( lagu GIVE ME EVERYTHING bebunyik )
sape pulak yang call aku nehh . aku angkat . bluetooth gamba tergendale .. time-2 dea cakap at aku ..
'' i see you ''
 ( hati mengate ) :
aku da lame prasan kau , tapi mulut bicare laen ..
'' ouhh really ? nampak kat mane ? kau kat mane nehh ? aku tak nampak kau pon ? ''
saje buad-2 tak prasan . sedappkan hati ~
dea cakap '' pusing belah kiri awak ''
ouhhh a'ahhh ! i see you there . ( sambel mematikan enfon )
aku hanye bolee senyum jea kat dea . tak tao nak cakap ape lagy ..

sayang aku pelik . enta dengan sape tahh aku senyum-2 nehh . haha ! jeles lhaa to ;P ( agak nyer lhaa )
secare tak langsong , DEA datang kat meje aku . knpe mamat nehh bolee datang pulakk ! haishh gangu-2 !
'' hmm , afifa , nengokk muviee tak ? tekedu kejapp . aku pon jawab selambe ..
'' nengokk kodd , nengokk kann sayang ? ''
sayang aku anggokk . aku tanye dea
'' kenape erkk ? ''
'' takde lhaa , aku ade 2 ticket muviee free . kau nak ? sokeyh kau takyahh baya , aku payong .. kau kann da merdeka PMR , so aku payong lhaa kau . amek jea lhaa . ''
aku diam . knpe kau tetibe baek pulak ngan aku nehh ? kau perli aku kea ape ?
aku tak tao cite ape , sebab dea bagy aku ticket masok to bukan ticket muviee biase , just a piece of paper yang bertulisan tangan . hmmm , aku pon trime . orang da nak payong kan . aku amek jea lhaa . rezeki :)

the end of story , aku masok jugak muviee to . tapi saing ngan dea , knpe pade mase yang same , aku terpakse tempoh dengan dea jugak ? knpe ? jawapan ade pade dea ;') dan aku tao ape jawapan nyer .
pade hari sabto to jugak , ramai aku jumpe EX aku . aku da tak kesaa da jumpe ngan deaorang . sebab aku da lame throught my old story . now i have maid a new story with HIM .



ღ ILOVEYOUMOREE SAYANG 




Thanks for reading . suke ? like lah :)